Dubai - Satavarma suomalainen Dubai - Satavarma suomalainen Dubai - Satavarma suomalainen Dubai - Satavarma suomalainen Dubai - Satavarma suomalainen Dubai - Satavarma suomalainen Dubai - Satavarma suomalainen

Arabian niemimaan kaakkoisosasta, autiomaan ympäröimänä löytyy Dubain kaupunki, jossa yhdistyvät ranta, hiekka-aavikko, pilvenpiirtäjät, aurinkoinen ilmasto ja ylelliset ostosmahdollisuudet: Dubai on tuoksusekoitus kallista parfyymia ja aromikkaita mausteita. Upeat rannat kutsuvat täydelliseen auringossa rentoutumiseen, valtavat ostoskeskukset ja beduiinien soukit eli markkinat ovat moderneja matkalaisten keitaita ja kaupungin gourmetravintolat, baarit sekä kansainväliset yökerhot tuovat matkaan todellista luksusta.

Mahdollisuudet sekä ranta- että urheiluloman viettoon ovat rajattomat ja kultaa kaipaaville kaupunki on todellinen unelmakohde, kullan hinta on nimittäin Dubaissa maailman alhaisimpia.

Paras aika matkustaa Dubaihin on talvella eli marraskuusta maaliskuulle, jolloin päivälämpötila on miellyttävä. Kohtuullisia kuukausia Dubain-matkalle ovat myös lokakuu ja huhtikuu, vaikka lämpötila nouseekin jo 35 asteeseen.

[ninja_tables id=”66196″]