Ryhmämatkat Suomen nopeimmalta ryhmämatkatoimistolta

Ryhmämatkojen järjestäminen on helppoa Matkapörssin tuella. Ota yhteyttä, niin järjestelysi ovat jo hyvällä mallilla! Ryhmämatkat ja ryhmälennot

Katso valmiita ryhmätarjouksiamme tai pyydä tarjous, saat lentohinnan useimmiten välittömästi

Ryhmämatkan järjestäminen alkaa usein lennoista. Matkapörssin ryhmämyynti keskittyy siihen, että asiakkaanamme saat varattua ryhmällesi parhaat mahdolliset lennot nopeasti, edullisesti ja luotettavasti. Matkapörssistä saat lennot ryhmälle ulkomaille tai kotimaassa.

Ryhmämatkapalvelumme edut sinulle

 • Todella nopea tarjous – useimmiten välittömästi
 • Ryhmämyyntioikeudet ja sopimushinnat lähes kaikkien Suomesta lentävien lentoyhtiöiden kanssa
 • Vankka kokemus eri lentoyhtiöistä ja erilaisista ryhmistä
 • Selkeä ja avoin hinnoittelu
 • Selkeät ehdot
 • Valikoimassamme on lähes kaikki ulkomaiden ja kotimaan kohteet
 • Kysyminen ei maksa mitään eikä velvoita varaamaan
 • Suuret volyymimme takaavat parhaat hinnat
 • Kotimainen, luotettava matkanjärjestäjä
 • Saat heti alussa nimetyn henkilön, joka vastaa ryhmästänne

“Kaikki hoitui helposti”

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
“Ryhmämatkan järjestely ei paljon omaa työaikaa vienyt. Kaikki hoitui helposti ja joustavasti Matkapörssin kautta.”
Pekka, hallintojohtaja

“Seuraavaa reissua odotellessa”

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
“Matka on ohi ja oli erittäin onnistunut kaikin puolin. Myrsky toi oman jännityksensä ja oli oikeastaan ensiharmistuksen jälkeen kokemus. Paljon kiitoksia avusta! Seuraavaa reissua odotellessa.”
Anna, toimitusjohtaja

“Reissu onnistui yli odotusten”

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
“Meillä ei ollut ideoita matkakohteesta, mutta Matkapörssi suositteli sopivaa kohdetta. Reissu onnistui yli odotusten.”
Marika, CIO, Acon

Ryhmälennot monipuolisesti eri lentoyhtiöiltä

Matkapörssin kautta teet helposti varauksen vähintään 10 hengen ryhmällesi esimerkiksi Finnairin tai monen muun lentoyhtiön lennolle. Matkapörssillä on ryhmämyyntioikeudet ja sopimushinnat lähes kaikkien Suomesta lentävien lentoyhtiöiden kanssa.

Finnairin lisäksi valikoimassa esimerkiksi AirBaltic, Norwegian ja Icelandair. Ota yhteyttä, niin katsotaan ryhmällesi parhaat lennot sopivalta lentoyhtiöltä!

Euroopan lentojen lisäksi Finnairin ja Icelandairin lennoin matkustaa ryhmä vaivattomasti Yhdysvaltoihin ja Kanadaan. Finnairin vahva Aasian liikenneohjelma tarjoaa ryhmälle suorat lennot lukuisiin Aasian kohteisiin. Varaa Finnair ryhmämatkat helposti ja nopeasti Matkapörssin kautta!

Miten järjestät parhaat ryhmämatkat helposti?

 • Ota meihin yhteyttä lomakkeella, sähköpostilla tai puhelimella niin käynnistämme matkan suunnittelun
 • Saat meiltä tarjouksen ryhmälennoista jopa samana arkipäivänä
 • Voit keskustella muiden kanssa matkasta tarjouksemme perusteella ja tarvittaessa suunnitelmaa voidaan muuttaa
 • Yleensä tarjouksemme on voimassa jopa viikkoja ennen kuin sinun täytyy sitoutua varaukseen varausmaksulla
 • Yleensä matkasta maksetaan ensin pieni varausmaksu
 • Loppumaksu maksetaan vasta lähellä lähtöä
 • Loppumaksun maksamisen jälkeen toimitamme matkaliput

Ryhmämatkan järjestämiseen tarvitaan seuraavat tiedot

 • Ryhmän koko, normaalisti vähintään 10 henkilöä
 • Matkan kesto ja ajankohta
 • Matkan kohde (autamme mielellämme kohteen valinnassa)
 • Budjetti henkilöä kohden

Kuulostaako hyvältä? Ota yhteyttä tästä, niin matkajärjestelysi ovat jo hoidossa

Ryhmätarjouspyyntö

 • Ei kuukausimaksua
 • Ei erillistä sopimusta
 • Maksa laskulla, kortilla tai verkkopankilla
 • Helppo osto-oikeuden määritys työntekijöille
 • Kaikki lennot, hotellit ja matkat laskulla
Ryhmämatkojen järjestäminen alkaa usein lennoista. Kauttamme saat tarjouksen ryhmäsi lennoista supernopeasti.

Ryhmämatkat: Oletko järjestämässä jotain seuraavista?

Työpaikan seminaarimatka

Monesti on hyväksi poistua normaalista työpaikan arjesta ja oppia uutta uudessa ympäristössä. Työyhteisöjen seminaarimatkat koetaan usein palkitseviksi, antoisiksi ja innostaviksi. Seminaarimatkoilla on tärkeää, että lentojen aikataulut ovat asianmukaiset!

Palkinto- tai kannustematka

Onko henkilöstö saavuttanut huikeita tuloksia tai haluatko kannustaa heitä entistä parempiin tuloksiin? Palkinto- ja kannustematkat saavat ryhmähengen kukoistamaan ja ovat ansaittuja keitaita työvuodessa. Monet yritykset järjestävät jopa useita palkintomatkoja vuodessa. Palkintomatkat suuntaavat usein rantalomakohteisiin, joihin voi tehdä helposti 3-5 päivän matkan.

Virkistysmatka

Virkistysmatkoja tekevät hyvin monenlaiset ryhmät -työyhteisöt, harrasteporukat, eläkeläiset ja aktiiviset yhdistykset muun muassa. Matkakohteiden kirjo on laaja ja joskus matkalle valitaan teema vaikkapa historian tapahtumista tai henkilöistä.

Opintomatka

Monessa tehtävässä on tärkeää oppia kokoajan uutta. Aina parhaat opit eivät löydy kotinurkilta vaan on tarpeen lähteä oppimaan kauemmaksi. Opintomatkoilla tärkeää on sujuvat matkajärjestelyt, jotta kohteessa voi keskittyä oppimaan ja ehkä vapaa-aikana myös rentoutumaan.

Messumatka

Etsitkö kumppaneita tai tuotteita ulkomailta? Tai ehkä haluat saada ideoita muilta saman toimialan yrityksiltä. Maailmalla järjestetään tuhansia messuja ja näyttelyitä, joissa tieto ja käyntikortit vaihtavat omistajia tiuhaan. Me järjestämme lennot ryhmällenne niin, että saatte messuohjelmasta kaiken irti!

Suku- tai juhlamatka

Häät Italiassa tai 70-vuotissynttärit Espanjassa? Miksipä ei toteuttaisi haaveitaan. Meidän avulla se onnistuu helposti! Matkan kustannukset voimme jakaa tarvittaviin osiin haluamallanne tavalla joustavasti.

Harrastematka

Olisiko mukavampi golfata porukalla vaikkapa Espanjassa? Tai lähteä Islantiin ratsastamaan? Eri lajien harrastajat ovatkin aktiivisia matkailijoita. Me voimme auttaa ryhmänne lentojen järjestämisessä niin, että harrastamiseen matkan aikana jää mahdollisimman paljon aikaa!

Luokkaretki

Luokkaretket ovat monien odotettuja tapahtumia, joissa pääsee hetkeksi irrottautumaan koulun penkiltä ja tutustumaan uusiin paikkoihin. Luokkaretket tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden oppia uutta ja samalla luoda ikimuistoisia kokemuksia yhdessä luokkakavereiden kanssa. Valmistelut luokkaretken onnistumiseksi alkavat usein jo hyvissä ajoin ennen matkaa: ota meihin yhteyttä, niin matkajärjestelysi ovat jo hoidossa.

Urheilumatka

Autamme myös erilaisten urheilu- ja ottelumatkojen suunnittelussa: olipa ryhmäsi sitten osallistumassa urheilutapahtumiin katsojan ja osallistujan roolissa!

Konferenssimatka

Matkalla voi olla erilaisia seminaareja, luentoja ja työpajoja, joissa osallistujat voivat päivittää tietojaan ja taitojaan. Konferenssimatkalla on myös mahdollisuus verkostoitua muiden alan ammattilaisten kanssa sekä vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia. Matkan aikana voi myös tutustua uuteen kaupunkiin tai maahan, mikä tarjoaa virkistystä ja inspiraatiota. Hyvin järjestetty konferenssimatka voi tuoda uutta intoa työhön ja parantaa tiimin yhteishenkeä. Se tarjoaa myös mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä omalla alallaan.

Ryhmämatkatarjouksia

Olisiko näissä teille sopiva ryhmämatka? Katso tarjoukset ja tartu heti. Jos ei nämä sovi, kysy omat tarjous – saat sen hetkessä!