Matkapörssi on 100% suomalainen matkatoimisto ja matkanjärjestäjä. Taustalla on yli 35 vuoden matkailualan kokemus ja asiantuntemus.

Matkapörssin yhteystiedot

Vakavaraisena ja suomalaisena toimijana Matkapörssi on luotettava valinta kaikkiin matkavarauksiisi. Matkapörssin omistava yhtiö Lakeuden Matkat Oy on asettanut Kilpailu- ja kuluttajaviraston vakuusrekisteriin matkapakettilain mukaisen vakuuden (rekisterinumero: 3261/00/Mj).
Yrityksellä on IATA-oikeudet ja se on myös Suomen matkatoimistoalan liiton SMAL:n jäsen.

Matkapörssi tarjoaa verkkosivuillaan tuhansia ajankohtaisia edullisia matkatarjouksia:

 • matkapaketit (lennot+hotelli)
 • lennot
 • hotellit
 • lentokenttäkuljetukset

Miksi valita Matkapörssi?

Ennen kuin olet valmis tekemään matkavarauksen, olet käynyt monta asiaa läpi. Esimerkiksi:

Matkapörssi on 100% suomalainen matkatoimisto

 1. Minne matkustat
 2. Milloin matkustat
 3. Kenen kanssa lähdet reissuun
 4. Paljonko olet valmis maksamaan
 5. Varaatko nyt vain pelkät lennot vai otatko kaiken tarvittavan kerralla
 6. Minkä hotellin valitset
….Ja niin edelleen…
Siksi haluammekin helpottaa oloasi matkaa varatessa ja matkan aikana. Miten se onnistuu?
 1. Selkeä matkavaraamo ilman piilokuluja ja muka-alennuksia. Helppo verrata hintoja samalla laajasta lento- ja hotellivalikoimasta!
 2. Sinä valitset: Varaa pelkät lennot tai varaa yhdellä varauksella lennot, hotelli (ja kuljetukset) – makusi mukaan.
 3. Etsimme parhaita hintoja teknologian ja osaamisemme avulla ja teemme sinulle valmiita matkatarjouksia: valitse niistä tai räätälöi omasi!
 4. Lento+hotelli -matkoihin kuuluu valmismatkaturva. Lomaile huolettomasti!
 5. Suomalainen asiakaspalvelumme auttaa kaikissa matkavaraukseen ja matkaan liittyvissä asioissa.
Matkapörssi – kaikki matkat yhdestä paikasta!

Reittilennot

Matkapörssi välittää kaikkia reittilentoja tarjoushinnoin. Voit varata tarjoushintoja esimerkiksi seuraavilta lentoyhtiöiltä kauttamme: Air France, Austrian Airlines, Air Jamaica, Air Mauritius, Air Seychelles, Air Lingus, Bangkok Airways, British Airways, Brussels Airlines, Cathay Pacific, Check Airlines, China Air, China Airlines, Delta Air Lines, Ethiopian Arlines, Finnair, Fly Be, Iberia, KLM, Lufthansa, Malaysian Airlines, Norwegian Air, Qantas, SAS, Singapore Airlines, South African, Sri Lankan Airlines, Swiss, Thai Airways jne.
Varaa lennot

Lento+Hotelli

Säästä rahaa ja varaa lento+hotelli -paketti. Paketoimme lennot ja hotellit puolestasi ja voit maksaa ne vaivattomasti yhdellä maksulla. Haemme aina halvimman lennon ja hotellin ja yhdistämme ne paketiksi. Saatuasi näin edullisimman tuloksen voit sen jälkeen vaihtaa hotellia sijainnin, tähtiluokituksen tai nimen mukaan. Normaalien verkkomaksujen lisäksi voit myös valita osamaksun.
Varaa lento+hotelli

Hotellit kaikkialla maailmassa

Matkapörssi välittää hotelleja kaikkialla maailmassa. Haetpa budjetti- tai viiden tähden hotellia se löytyy valikoimistamme, saat vahvistuksen välittömästi ja voit maksaa sen luotettavasti jo kotimaassa. Osan hotelleistamme löydät täältä:
Varaa hotellit

Postituslista

Liity mukaamme ja saat paljon mielenkiintoista tietoa matkakohteista ja uusista ideoista. Lähetä sähköpostiosoitteesi meille ja me lähetämme sinulle viimeisimmät tuulet ja parhaat matkatarjoukset. Se on sinulle ilmaista.
Tilaa uutiskirje

Vastuullinen matkatoimisto

Lakeuden Matkat Oy
Y-tunnus: 0668156-4

Pata, Smal, Iata