Arvostamme kanta-asiakkuutta, siksi haluamme palkita ostouskollisuutta tarjoamalla kanta-asiakkaillemme rahanarvoisia etuja. Tältä sivulta löydät voimassa olevat kanta-asiakasedut.

Kanta-asiakkaan edut

Matkapörssi Oy tarjoaa kanta-asiakkailleen lisäturvaa kolmessa tasossa:

Pronssitaso (Sopimuksessa I taso):

Kun kanta-asiakkaana edestakaisen matkan kaikki lennot on ostettu Matkapörssin kautta puhelimitse tai www.matkaporssi.com:n kautta olet automaattisesti vakuutettu sairaalahoidossa vietettyjen öiden varalta, jos joudut matkalla tapaturman vuoksi sairaalaan, tapaturman aiheuttaman pysyvän haitan varalta tai jos matkatavarasi myöhästyvät tai jos lentosi myöhästyy.

Hopeataso (Sopimuksessa II-taso):

Kun kanta-asiakkaana edestakaisen matkan kaikki lennot ja majoitus matkalle on ostettu yhtäaikaisesti Matkapörssin kautta olet automaattisesti vakuutettu tapaturmaisen kuoleman ja tai tapaturman aiheuttaman pysyvän haitan, tapaturman perusteella sairaalahoidossa vietettyjen öiden, matkatavaroiden ja tai lennon myöhästymisen varalta tai mikäli matkatavarat katoavat äkillisesti.

Kultataso (Sopimuksessa III-taso):

Kun kanta-asiakkaana edestakaisen matkan kaikki lennot ja majoitus matkalle on ostettu yhtäaikaisesti Matkapörssin kautta ja vakuutettu on ostanut vähintään kahdet lennot ja majoituksen sisältävää matkaa Matkapörssin kautta matkan alkua edeltäneiden 12 kuukauden aikana tai vakuutetun ostot ylittävät 2000 € matkan alkua edeltäneiden 12 kuukauden aikana. Edellämainittujen tapausten lisäksi olet vakuutettu mm. äkillisen hammassäryn ja matkalta myöhästymisen varalta. Matkapörssin lisäturva korvaa myös lähiomaisen matkakulut, mikäli joutuisit sairaalahoitoon matkallasi.
Katso tarkemmat ehdot tästä.

Lentoparkki – Helsinki-Vantaa – 15%

Etusetelin myötä asiakkaillamme on myös paikkatakuu Lentoparkissa.

Lentoparkki on yksityinen, vuorokauden ympäri valvottu pysäköintialue Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Lämpimissä odotustiloissa tarjotaan kahvia, teetä ja virvokkeita. Linja-auto vie ja tuo sinut aikataulusi mukaan keskeytyksettä lähtö- ja tuloterminaaleihin. Tulosta alennusseteli tästä, seteli hyväksytään maksun yhteydessä Lentoparkin kassalla. Seteli on voimassa 31.3.2016 saakka.
Lentoparkki

Palvelupalkkio – säästä 10 €

Matkapörssin kanta-asiakkaana säästät 5 euroa jokaisen oston yhteydessä puhelinpalvelussamme. Kanta-asiakkaana sinä maksat palvelupalkkiona vain 10 €/varaus (normaalisti 20 €/varaus).