Florida - Satavarma suomalainen Florida - Satavarma suomalainen Florida - Satavarma suomalainen Florida - Satavarma suomalainen Florida - Satavarma suomalainen Florida - Satavarma suomalainen Florida - Satavarma suomalainen

Miami

Floridan kaakkoisosassa sijaitsevat Miami ja Miami Beach kilometrikaupalla jatkuvine rantoineen kylpevät lämpimässä paisteessa auringonpalvojineen lähes vuoden ympäri. Hempeän sävyiset art deco hotellit, ravintolat ja kahvilat ovat osa amerikkalaista perinnettä ja eksoottisen Miami Beachin lomakeitaat tuovat varmasti äveriään oloisen tauon arkielämään rikkaiden ja kuuluisien tahdittamana.

Lataa ilmainen Miamin matkaopas (PDF): Miami travel guide | Miami reseguide.

Orlando

Koko perheen riemulomalle Floridassa paras paikka on Orlandossa. Päivät kuluvat kuin Helinä-Keijun siivillä hauskoissa huvipuistoissa, hurjaa hurjemmissa seikkailuissa ja elokuvista tutuissa teemoissa. Illallisviihteeksi voit valita jännitystä keskiaikaisen peitsitaistelun tai murhamysteerin ratkaisun merkeissä.

Siis huimaa menoa ja ilonpitoa! Walt Disney World, Universal Studios ja Sea World ovat Floridan ehdottomia suosikkikohteita kaikenikäisille Orlandon matkalla. Koe vuoristoradat, seikkailun maailmat ja amerikkalaiset ostoskeskukset leudossa ilmapiirissä ja mutkattomassa tunnelmassa.