Ilmaiset matkatavarat

Monilla lentoyhtiöillä matkatavaran kuljetus ruumassa sisältyy lentolipun hintaan, mutta ei kaikissa lipputyypeissä.

Jo lentohakuja tehdessäsi voit määritellä “Matkatavara ruumaan” -kohdassa, että tuloksessa näytetään vain sellaiset lentohinnat ja -vaihtoehdot, joissa matkatavara kuuluu hintaan. Valinnan kohdalla näet myös suoraan hintaerot laukullisten ja laukuttomien lippujen välillä.

Ilmaiset matkatavarat - Satavarma suomalainen


Mistä tiedän sisältyykö lentovaihtoehtoon ruumaan menevä matkatavara?

Lentohakutuloksessa “Lipputyyppien tiedot” –kohdassa on erikseen käsimatkatavaralle ja ruumaan menvälle matkatavaralle matkalaukku-ikoni. Punainen ruksi ikonin päällä tarkoittaa, että tähän lipputyyppiin ei sisälly ruumaan menevää matkatavaraa. Voit kuitenkin huoletta varata tällaisen lipputyypin ja ostaa matkatavaran vielä vahvistusvaiheessakin tarvittaessa! Tai voit valita jo lähtökohtaisesti sellaisen lipputyypin, johon matkatavara sisältyy.

Ilmaiset matkatavarat - Satavarma suomalainen

Käsimatkatavarat

Käsimatkatavara sisältyy yleisimmin lähes kaikkiin lipputyyppeihin -myös edullisimpiin! Käsimatkatavaran yleisin painoraja on 8kg, mutta joillakin lentoyhtiöillä se voi olla 6kg ja joillakin jopa 10kg. Käsimatkatavarat -kohdassa on vihreä väkänen matkalaukku-ikonin päällä, kun käsimatkatavara sisältyy hintaan.

Kuinka lisään matkatavaran varaukselle, jossa ne eivät kuulu hintaan?

Voit lisätä ja ostaa lisämatkatavaran suoraan varaukselle valittuasi lennot. Se tapahtuu kohdassa “Lisää matkatavaroita”.


ETSI JA VARAA LENNOT TÄSTÄ!