Lentoparkki -pysäköi turvallisesti, edullisesti ja helposti ja hyödynnä ALENNUS!

Aito ja alkuperäinen Lentoparkki on auki 24 tuntia vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä. Jätä autosi vartioituun parkkiin ja kulje maksuttomalla punaisella Lentoparkki-bussilla muutamassa minuutissa suoraan Helsinki-Vantaan lentokentälle – mukavasti ja nopeasti, ilman ruuhkia tai matkalaukun raahausta!

Lentokenttäpysäköinti - Satavarma suomalainen

Unohda pysäköintistressi ja varmista paikkasi ennakkoon Matkapörssin ALEKOODILLA!

Mikäli tulet omalla autolla Helsinki-Vantaan lentokentälle kannattaa pysäköinti varata ja paikka varmistaa loman ajaksi ennakkoon. Vilkkaimpana sesonkina, kuten kesällä, paikat saattavat täyttyä ilman ennakkovarausta. Matkapörssin asiakkaana saat 15% alennuksen pysäköinnin normaalihinnoista, kun varaat etukäteen koodilla “mp15“!

Tee varaus tästä linkistä alennettuun sopimushintaamme (-15%) Lentoparkin varausjärjestelmän kautta ja varmistat paikkasi ennakkoon!

Lentoparkki Itä löytyy Vantaan Koivuhaasta osoitteesta Ohtolankatu 19, Helsinki-Vantaan lentoaseman kupeesta. Uusi hieno pysäköintialueemme on entistä lähempänä lentokenttää. Laita Lentoparkki Idän osoite navigaattoriin tai katso ajo-ohjeemme tästä. Pysäköintiin ja kentälle siirtymiseen kannattaa varata noin 20 minuuttia.

Lentoparkki Länsi sijaitsee Helsinki-Vantaan lentoaseman kupeessa, Kehä III:lta tultaessa Kalliosolan liittymän kohdalla (liittymä 41). Laita Lentoparkin osoite navigaattoriin tai tulosta ajo-ohjeemme tästä. Pysäköintiin ja kentälle siirtymiseen kannattaa varata noin 20–25 minuuttia riippuen bussin aikatauluista.”

Ajo-ohjeet Lentoparkki Länsi ja Lentoparkki Itä löydät täältä.

Lentoparkkiin saavuttaessa

Saapuessasi Lentoparkkiin suosittelemme jättämään matkatavarat ja muut matkakumppanisi odotusrakennuksemme luokse, mistä bussit lähtevät. Tämän jälkeen aja sisään parkkialueelle sisäänajopuomien kautta. Järjestelmä tunnistaa autosi rekisterinumeron, puomi avautuu ja voit ajaa alueelle. Aja pysäköintialueelle ja etsi vapaa paikka kentältä. Sinulle ei ole varattu nimettyä paikkaa, vaan valitse vapaana olevista paikoista sopiva. Siirry matkatavaroiden ja matkaseurueesi kanssa Lentoparkin bussiin, joka kuljettaa teidät lentokentälle. Lentoparkin punaiset bussit kulkevat ilman aikataulua asiakkaiden tarpeiden mukaan. Ajoaika Lentoparkista lentoasemalle on noin 5 minuuttia. Varaa pysäköintiin ja kentälle siirtymiseen kokonaisuudessaan noin 30 minuuttia, niin ei tule kiirettä.

Lentokenttäpysäköinti - Satavarma suomalainen

Matkalta palattaessa

Paluumatkalla Lentoparkkibussit noutavat matkustajat T2:n luota pysäkiltä no. 42. Pysäkki löytyy terminaali T2:n länsipäädystä bussiaukion keskeltä. Kuljetus tilataan pysäkillä olevalta näytöltä.

Lentokenttäpysäköinti - Satavarma suomalainen

Kun olet palannut Lentoparkkiin matkan jälkeen, voit siirtyä suoraan autollesi. Matkakumppanisi voivat jäädä matkatavaroiden kanssa odottamaan rakennuksen luokse, että haet auton. Matkatavaroita ei tarvitse raahata autolle, vaan auto kannattaa hakea lastausalueelle. Aja ulosajopuomille. Kamerajärjestelmä tunnistaa autosi rekisterinumeron ja puomi avautuu. Kotimatka voi alkaa. Käänny Lentoparkista oikealle ja pääset liikenneympyrän kautta sujuvasti Kehä III:lle.

Lentokenttäpysäköinti - Satavarma suomalainen

Tästä linkistä varatessa saat automaattisesti Matkapörssin alennuksen 15% pysäköintihinnasta: Lentoparkin varausjärjestelmän

Suoraan Lentoparkin sivuilta varatessa, käytä alennuskoodia “mp15” saadaksesi 15% alennuksen.