Lentoparkki -pysäköi turvallisesti, edullisesti ja helposti!

Aito ja alkuperäinen Lentoparkki on auki 24 tuntia vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä. Jätä autosi vartioituun parkkiin ja kulje maksuttomalla punaisella Lentoparkki-bussilla muutamassa minuutissa suoraan Helsinki-Vantaan lentokentälle – mukavasti ja nopeasti, ilman ruuhkia tai matkalaukun raahausta!

Unohda pysäköinti-stressi ja varmista paikkasi ennakkoon!

Mikäli tulet omalla autolla Helsinki-Vantaan lentokentälle kannattaa pysäköinti varata ja paikka varmistaa loman ajaksi ennakkoon. Vilkkaimpana sesonkina, kuten kesällä, paikat saattavat täyttyä ilman ennakkovarausta. Matkapörssin asiakkaana saat 15% alennuksen pysäköinnin normaalihinnoista, kun varaat etukäteen!

Tee varaus tästä linkistä alennettuun sopimushintaamme (-15%) Lentoparkin varausjärjestelmän kautta ja varmistat paikkasi ennakkoon!
Kartta Lentoparkkiin (.pdf): Kartta_lentoparkkiin.pdf

Lentoparkkiin saavuttaessa

Saapuessasi Lentoparkkiin suosittelemme jättämään matkatavarat ja muut matkakumppanisi odotusrakennuksemme luokse, mistä bussit lähtevät. Tämän jälkeen aja sisään parkkialueelle sisäänajopuomien kautta. Järjestelmä tunnistaa autosi rekisterinumeron, puomi avautuu ja voit ajaa alueelle. Aja pysäköintialueelle ja etsi vapaa paikka kentältä. Sinulle ei ole varattu nimettyä paikkaa, vaan valitse vapaana olevista paikoista sopiva. Siirry matkatavaroiden ja matkaseurueesi kanssa Lentoparkin bussiin, joka kuljettaa teidät lentokentälle. Lentoparkin punaiset bussit kulkevat ilman aikataulua asiakkaiden tarpeiden mukaan. Ajoaika Lentoparkista lentoasemalle on noin 5 minuuttia. Varaa pysäköintiin ja kentälle siirtymiseen kokonaisuudessaan noin 30 minuuttia, niin ei tule kiirettä.

Matkalta palattaessa

Paluumatkalla Lentoparkkibussit noutavat matkustajat T2:n luota pysäkiltä no. 42. Pysäkki löytyy terminaali T2:n länsipäädystä bussiaukion keskeltä. Kuljetus tilataan pysäkillä olevalta näytöltä.

Kun olet palannut Lentoparkkiin matkan jälkeen, voit siirtyä suoraan autollesi. Matkakumppanisi voivat jäädä matkatavaroiden kanssa odottamaan rakennuksen luokse, että haet auton. Matkatavaroita ei tarvitse raahata autolle, vaan auto kannattaa hakea lastausalueelle. Aja ulosajopuomille. Kamerajärjestelmä tunnistaa autosi rekisterinumeron ja puomi avautuu. Kotimatka voi alkaa. Käänny Lentoparkista oikealle ja pääset liikenneympyrän kautta sujuvasti Kehä III:lle.

Tästä linkistä varatessa saat automaattisesti Matkapörssin alennuksen 15% pysäköintihinnasta: Lentoparkin varausjärjestelmän

Suoraan Lentoparkin sivuilta varatessa, käytä alennuskoodia ”mp15” saadaksesi 15% alennuksen.