Tokio - Satavarma suomalainen Tokio - Satavarma suomalainen Tokio - Satavarma suomalainen Tokio - Satavarma suomalainen Tokio - Satavarma suomalainen Tokio - Satavarma suomalainen Tokio - Satavarma suomalainen

Japanin pääkaupunki, virallisesti Tokion prefektuuri, sijaitsee Japanin pääsaarella Tyynen valtameren ja Tokionlahden rannalla. Tämä moderni ja vilkas metropoli tarjoaa rajoittamattomat mahdollisuudet ostoksiin, viihteeseen, kulttuuriin ja muun muassa japanilaisen ruokailun maailmaan.

Kaupungin historiaan kannattaa tutustua esimerkiksi Asakusan vanhassa kaupunginosassa, monet museot aina japanilaisesta animaatiosta tieteisiin ja taiteisiin tarjoavat taasen kattavaa katsausta Japaniin ja kaikenikäiset viihtyvät varmasti Tokion Disneylandissa. Muita vierailun arvoisia kohteita ovat Senso-jin (Asakusa Kannon) temppelikompleksi, keisarin palatsi ja itäiset puutarhat, Sumida Koen ja Uenon puistot, Sengakuji temppeli sekä Tokyo Tower. Muodin mekka on Harajuku ja legendaarinen Ginza on taasen kuuluisa ylellisistä tavarataloistaan.

[ninja_tables id=”18423″ filter=”tokio”]