Koh Chang - Satavarma suomalainen Koh Chang - Satavarma suomalainen Koh Chang - Satavarma suomalainen Koh Chang - Satavarma suomalainen Koh Chang - Satavarma suomalainen Koh Chang - Satavarma suomalainen Koh Chang - Satavarma suomalainen

Siaminlahdella sijaitseva Koh Chang eli Elefanttisaari on Thaimaan saarista toiseksi suurin. Saarelle pääsee mukavasti vuorolaivoilla Tratin lähistöllä sijaitsevasta Laem Ngop satamasta, laivamatka saarelle kestää noin 40 minuuttia. Vuorolaivat kulkevat noin puolen tunnin välein ja saarella taasen voi kulkea paikallisilla taxeilla (avolava-pickup) tai vaikka moottoripyörän vuokraamalla.

Rauhallisen Koh Chang saaren keskiosa on vuoristoinen ja trooppisen sademetsän peitossa, siellä elää useita käärmelajeja, hämähäkkejä, apinoita ja muita tropiikin eläimiä. Hauskin elämys saarella voi olla elefanttiratsastus sademetsässä, näitä on tarjolla päivittäin useissa eri paikoissa. Koh Changin eteläkärjessä kannattaa vierailla paikallisessa kalastajakylässä ja syödä herkullinen kala-ateria tai maistella paikallisia rapuja.

[matkahakulomake title=”Varaa oma matkasi tästä”]