Koh Lanta - Satavarma suomalainen Koh Lanta - Satavarma suomalainen Koh Lanta - Satavarma suomalainen Koh Lanta - Satavarma suomalainen Koh Lanta - Satavarma suomalainen Koh Lanta - Satavarma suomalainen Koh Lanta - Satavarma suomalainen

Koh Lanta on trooppista ja todellista Thaimaata parhaimmillaan – pääsaarella (Koh Lanta Yai) on 10 kaunista, valkohiekkaista rantaa ja saarelle pääsee helposti Krabin lentokentältä veneellä. Saari on oiva matkakohde niin hääpareille, perheille, eläkeläisille kuin hyviä sukellusmahdollisuuksia hakeville seikkailijoillekin. Tämä tekeekin Koh Lanta saaresta juuri niin erikoisen.

Saarella ei ole suuria turistihoukutuksia, kuten Koh Samuilla ja Phuketilla, siksi siellä on mahdollista kokea vielä aitoa thaimaalaista ystävällisyyttä. Koh Lanta saarella on upeat sukellus- ja snorklausmahdollisuudet sekä kaunis luonto kävelyn tai elefanttiratsastuksen harrastamiseen. Pitkähäntäveneillä pääsee myös kätevästi pääsaarelta tutustumaan alueen muihin, pienempiin saariin ja upeiden korallien elämyksiin.

Katso tarjouksemme Krabin sivulta, niissä mukana myös Koh Lantan hotelleja: KRABI

[matkahakulomake title=”Varaa oma matkasi tästä”]