Mombasa - Satavarma suomalainen Mombasa - Satavarma suomalainen Mombasa - Satavarma suomalainen Mombasa - Satavarma suomalainen Mombasa - Satavarma suomalainen Mombasa - Satavarma suomalainen Mombasa - Satavarma suomalainen

Tutustu todelliseen afrikkalaiseen elämäntyyliin maan toiseksi suurimmassa kaupungissa ja hyppää Matatu pikkubussin kyytiin, joka kulkee Mombasan läpi. Kaupungin vanha osa, joka heijastaa italialaista, portugalilaista ja arabialaista alkuperää, on ehdottomasti myös kävelyretken arvoinen ja samalla kannattaa tutustua vuonna 1593 rakennettuun Fort Jesus linnakkeeseen.

Punaisella merellä risteillään dhow veneellä, Mombasa onkin Kenian suosituin rantalomakohde muun muassa mainioiden sukellusmahdollisuuksiensa ansiosta. Merivesi on kristallinkirkasta ja täynnä elämää. Hotellilta varattavat snorklausretket koralliriutoille ovat myös suosittuja ja kannattaa lisätä lomaohjelmaan.

Savannien eläimiä pääsee taasen katsastamaan lähietäisyydeltä Mombasan liepeillä sijaitsevassa luonnonpuistossa. Päivän tai parin yön safarilla Tsavon kansallispuistossa näyttäytyvät muun muassa leijonat, hyeenat, norsut ja kirahvit.