Voita menopaluulennot Lontooseen kahdelle!

Lontoon lentoliput kahdelle
Voita lentoliput Lontooseen kahdelle!

Arvonnan esittely

Matkapörssi arpoo kaikkien 31.1.-1.3.2023 kilpailuun osallistuneiden kesken Norwegianin suorat lennot Lontooseen kahdelle hengelle! Osallistumaan pääset täyttämällä alle nimesi ja sähköpostiosoitteesi! Jatkossa saat ensimmäisenä parhaat matkatarjoukset suoraan sähköpostiisi! Onnea arvontaan!

Arvonta on suoritettu ja sen on voittanut Marja-Leena Kivelä-Hanski Kouvolasta! Paljon Onnea Voittajalle!🎉

Arvontaan osallistuminen on päättynyt.

Lentolippuarvonnan säännöt 

Osallistumalla 31.1.2023 julkaistuun kilpailuun hyväksyt nämä säännöt.

  1. Arvontaan voi osallistua Matkapörssin sivustolla nimellä ja sähköpostiosoitteella. Osallistuja saa jatkossa Matkapörssin parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiin!
  2. Arvonnan suorittaa Matkapörssi / Lakeuden Matkat Oy. Arvonnan järjestäjä vastaa kaikista arvontaan liittyvistä kuluista. Arvonnan päätyttyä voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti arvonnan suorittajan toimesta.
  3. Arvonnan voittaja voidaan julkaista kaikissa Matkapörssin sosiaalisen median kanavissa, internet-sivuilla ja uutiskirjeissä.
  4. Arvonnan palkintoja ei voi muuttaa rahaksi eikä antaa toiselle. Järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetut palkinnot toisiin vastaavan arvoisiin.
  5. Matkapörssi varaa oikeuden muuttaa sääntöjä tai tarvittaessa keskeyttää arvonnan perustellusta syystä. Tällaisista muutoksista tiedotetaan samoissa kanavissa kuin itse kilpailusta.
  6. Matkapörssi ei vastaa mahdollisista arvontaan vaikuttavista teknisistä ongelmista tai muista olosuhteista.
  7. Arvonta suoritetaan kilpailun päättymisen jälkeen 1.3.2023.
  8. Voittaja voi valita suorat menopaluu lennot kahdelle(2) henkilölle Helsingistä Lontooseen suorilla Norwegian Air Shuttle ASA lennoin 31.8.2023 mennessä. Molempien matkustajien tulee matkustaa yhdessä. Varaus on tehtävä viimeistään kaksi (2) kuukautta ennen matkan toivottua lähtöajankohtaa. Paikkoja lennoilla on rajoitetusti ja matkustuspäivissä voi olla rajoitteita. Lippuja ei voi enää muuttaa varausvahvituksen jälkeen.

    Säännöt päivitetty 30.1.2023

Aiemmat arvonnat ja kilpailut

Arvoimme toukokuussa 2022 yhteistyössä Turkish Airlinesin kanssa kaksi meno-paluu-lentolippua Helsingistä Antalyaan kaikkien uutiskirjeen tilanneiden sekä Facebook- ja Instagram-tilien seuraajien kesken.

Voittajat: Elina Toholammilta ja Anne Vesannolta ! Paljon Onnea Voittajille!🎉

Arvonta - Satavarma suomalainen