MATKA-ARVONTA KÄYNNISSÄ! Voita menopaluulennot Barcelonaan kahdelle!

Matkapörssin matka-arvonta on käynnissä taas. Oletko sinä seuraava onnellinen ilmaiseksi matkustava?

Arvonta - Satavarma suomalainen

Matka-arvonnan esittely

Matkapörssi arpoo kaikkien 1.1.-1.3.2024 kilpailuun osallistuneiden kesken Norwegianin suorat lennot Helsingistä Barcelonaan kahdelle hengelle! Osallistumaan pääset täyttämällä alle nimesi ja sähköpostiosoitteesi! Jatkossa saat ensimmäisenä parhaat matkatarjoukset suoraan sähköpostiisi! Onnea arvontaan!

Arvontaan osallistuminen on päättynyt.

Lentolippuarvonnan säännöt 

Osallistumalla 1.1.2024 julkaistuun kilpailuun hyväksyt nämä säännöt.

  1. Arvontaan voi osallistua Matkapörssin sivustolla nimellä ja sähköpostiosoitteella. Osallistuja saa jatkossa Matkapörssin parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiin!
  2. Arvonnan suorittaa Matkapörssi / Lakeuden Matkat Oy. Arvonnan järjestäjä vastaa kaikista arvontaan liittyvistä kuluista. Arvonnan päätyttyä voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti arvonnan suorittajan toimesta.
  3. Arvonnan voittaja voidaan julkaista kaikissa Matkapörssin sosiaalisen median kanavissa, internet-sivuilla ja uutiskirjeissä.
  4. Arvonnan palkintoja ei voi muuttaa rahaksi eikä antaa toiselle. Järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetut palkinnot toisiin vastaavan arvoisiin.
  5. Matkapörssi varaa oikeuden muuttaa sääntöjä tai tarvittaessa keskeyttää arvonnan perustellusta syystä. Tällaisista muutoksista tiedotetaan samoissa kanavissa kuin itse kilpailusta.
  6. Matkapörssi ei vastaa mahdollisista arvontaan vaikuttavista teknisistä ongelmista tai muista olosuhteista.
  7. Arvonta suoritetaan kilpailun päättymisen jälkeen 1.3.2024.
  8. Voittaja voi valita suorat menopaluu lennot kahdelle(2) henkilölle Helsingistä Barcelonaan suorilla Norwegian Air Shuttle ASA lennoin 31.8.2024 mennessä. Molempien matkustajien tulee matkustaa yhdessä. Varaus on tehtävä viimeistään kaksi (2) kuukautta ennen matkan toivottua lähtöajankohtaa. Paikkoja lennoilla on rajoitetusti ja matkustuspäivissä voi olla rajoitteita. Lippuja ei voi enää muuttaa varausvahvituksen jälkeen.

    Säännöt päivitetty 1.1.2024

Aiemmat arvonnat ja kilpailut

Arvoimme maaliskuussa 2023 yhteistyössä Norwegianin kanssa kaksi meno-paluu-lentolippua Helsingistä Lontooseen kaikkien uutiskirjeen tilanneiden sekä Facebook- ja Instagram-tilien seuraajien kesken.

Voittaja: Arvonta on suoritettu ja sen on voittanut Marja-Leena Kivelä-Hanski Kouvolasta! Paljon Onnea Voittajalle!🎉

Arvonta - Satavarma suomalainen

Arvoimme toukokuussa 2022 yhteistyössä Turkish Airlinesin kanssa kaksi meno-paluu-lentolippua Helsingistä Antalyaan kaikkien uutiskirjeen tilanneiden sekä Facebook- ja Instagram-tilien seuraajien kesken.

Voittajat: Elina Toholammilta ja Anne Vesannolta ! Paljon Onnea Voittajille!🎉

Arvonta - Satavarma suomalainen