Matkapörssin arvonnat ja kilpailut

Lentolippuarvonnan säännöt 
Osallistumalla 4.3.2022 julkaistuun kilpailuun hyväksyt nämä säännöt.

  1. Arvontaan voi osallistua kuka tahansa, kuka tykkää Matkapörssin Facebook-sivusta (https://www.facebook.com/Matkaporssi.fi), alkaa Matkapörssin Instagram-tilin seuraajaksi tai tilaa Matkapörssin uutiskirjeen. 
  2. Arvonnan suorittaa Matkapörssi / Lakeuden Matkat Oy. Arvonnan järjestäjä vastaa kaikista arvontaan liittyvistä kuluista. Arvonnan päätyttyä voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti arvonnan suorittajan toimesta.
  3. Arvonnan voittaja voidaan julkaista kaikissa Matkapörssin sosiaalisen median kanavissa, internet-sivuilla ja uutiskirjeissä.
  4. Arvonnan palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetut palkinnot toisiin vastaavan arvoisiin.
  5. Matkapörssi varaa oikeuden muuttaa sääntöjä tai tarvittaessa keskeyttää arvonnan perustellusta syystä. Tällaisista muutoksista tiedotetaan samoissa kanavissa kuin itse kilpailusta.
  6. Matkapörssi ei vastaa mahdollisista arvontaan vaikuttavista teknisistä ongelmista tai muista olosuhteista.
  7. Arvonta suoritetaan kilpailun päättymisen jälkeen 25.5.2022.
  8. Voittaja voi valita suorat menopaluulennot yhdelle henkilölle Helsingistä Antalyaan ja takaisin Turkish Airinesin lennoin matkustusajalla 1.6.-26.8.2022. Varaus on tehtävä viimeistään 13.6.2022. Paikkoja lennoilla on rajoitetusti ja matkustuspäivissä voi olla rajoitteita. 

    Säännöt päivitetty 4.3.2022

Aiemmat arvonnat ja kilpailut

Arvoimme toukokuussa 2022 yhteistyössä Turkish Airlinesin kanssa kaksi meno-paluu-lentolippua Helsingistä Antalyaan kaikkien uutiskirjeen tilanneiden sekä Facebook- ja Instagram-tilien seuraajien kesken.

Voittajat: Elina Toholammilta ja Anne Vesannolta ! Paljon Onnea Voittajille!🎉