Sorrento - Satavarma suomalainen Sorrento - Satavarma suomalainen Sorrento - Satavarma suomalainen Sorrento - Satavarma suomalainen Sorrento - Satavarma suomalainen Sorrento - Satavarma suomalainen Sorrento - Satavarma suomalainen

Sorrento on monille Iltalian kävijöille tuttu rantakaupunki Napolinlahdella Italian eteläosassa. Jylhät maisemat ja herkullinen ruoka ovat vain osa kaupungin viehätystä, Sorrentoon tullaan rentoutumaan retkien, risteilyjen ja ostosten parissa seurustelua sekä upeita ravintoloita unohtamatta. Rantalomaa vietetään maksullisilla laitureilla ja lähimmälle uimarannalle (maksullinen) on noin 2 km matka.

Retkiä voi tehdä Caprin saarelle, Positanon ja Amalfin kuvankauniisiin kaupunkeihin tai oikeammin kallion rinteellä sijaitseviin kyliin. Pompeijin historiallinen rauniokaupunki on vain 25 km päässä ja Napolin lentokentälle on 48 km. Sorrentossa suositellaan liikkumaan linja-autolla, kapeat tiet ja vuoristo rajoittavat muun muassa pysäköintitilaa, joten autolla Napolista tai Roomasta tullessa kannattaa varautua tuntuviin pysäköintimaksuihin sekä lyhyidenkin ajomatkojen pitkään kestoon.

[ninja_tables id=”18423″ filter=”sorrento”]