Hotelliateriat:

Aamiainen

Sisältää aamiaisen, joka voi olla buffetaamiainen tai valmis aamiaisateria. Joissakin hotelleissa aamiainen on nimeltään aamukahvi tai mannermainen (continental) aamiainen. Silloin aamiainen on vaatimaton ja sisältää esimerkiksi kahvia/teetä, paahtoleipää/voisarvia sekä marmeladia ja juustoa.

Puolihoito

Sisältää aamiaisen juomineen ja päivällisen ilman juomia. Päivällisen juomat maksetaan erikseen.

Täysihoito

Sisältää hotellin ateriaohjelman (useimmiten aamiainen, lounas ja päivällinen) mukaiset ateriat ilman juomia. Juomat maksetaan erikseen.

All Inclusive

Sisältää hotellin All Inclusive -ateriaohjelman mukaiset ateriat sekä juomat. Juomiin kuuluu ruokajuomat kuten virvoitusjuomat, olut, viini, vesi sekä alkoholipitoiset juomat, kaikki yleensä paikallista merkkiä. Juomia tarjoillaan aamupäivästä myöhäiseen iltaan (noin klo 22.00-24.00 asti). Aikataulut saattavat vaihdella hotelleittain. Joissakin hotelleissa myös aktiviteetit tai esimerkiksi tenniskentän käyttö sisältyvät ohjelmaan.


Aterioiden ajat

Hotellien aterioiden ajat vaihtelevat hotelleittain. Huomioithan, että jos lentosi saapuu myöhään voi päivällisaika olla ohi ja päivällistä ei ole enää saatavilla. Samoin jos lentosi lähtee hyvin varhain voi olla, että aamiaista ei ole vielä saatavilla. Voit kuitenkin pyytää hotellista hyvissä ajoin ennen lähtöä mahdollisuutta varhaisaamiaiseen. Jotkut hotellit pystyvät tarjoamaan tällaisen.