Matkat ja lennot Erämaksulla tai Laskulla - Satavarma suomalainen
Kampanja voimassa 7.-21.6.2024. Valitse maksutavaksi Svea Erämaksu 3kk, saat kolme kuukautta korotonta maksuaikaa. Kulut ainoastaan 4,99€ avausmaksun verran! Tämä käy kaikki lento-, matkapaketti- ja hotellivarauksiin. Myös halvat äkkilähdöt 3kk korottomalla maksuajalla!

Lennot, hotellit ja matkat osamaksulla tai laskulla

Tiesitkö, että voit käyttää Matkapörssin erämaksu- tai laskurahoitusta lähes kaikkiin matkavarauksiin? Voit maksaa osissa sekä lennot, hotellit että matkapaketitkin! Varaa unelmiesi matka nyt ja maksa hotellit ja lennot osamaksulla.

Matkat ja lennot Erämaksulla tai Laskulla - Satavarma suomalainen
 • Maksuaika 3–36 kk
 • 100–5000 euron varauksiin
 • Yli 21-vuotiaille

Lähes puolet asiakkaistamme hyödyntävät rahoituspalvelua

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
“Luotettava yritys ja monipuoliset matkasuunnitelmat mistä valita. Plussaa maksuvaihtoehdot. Kaiken kaikkiaan paras kokemus ja erinomainen asiakaspalvelu. Suosittelen.”
Asiakkaamme Google-arvostelu
Matkat ja lennot Erämaksulla tai Laskulla - Satavarma suomalainen
 • MATKAPÖRSSI ERÄMAKSU

Matkapörssin erämaksulla saat jopa 36 kuukautta maksuaikaa

Matkapörssin erämaksulla voit lähteä matkalle, ja maksaa matkan kätevästi pienissä osissa. Erämaksu tarjoaa paljon vaihtoehtoja: voit maksaa pelkät lennot osamaksulla, pelkät hotellit osamaksulla tai yhdistää nämä kokonaiseksi matkapaketiksi!

Erämaksu on kertaluotto, jonka avulla voit jakaa matkan maksun kiinteisiin tasaeriin. Maksuajaksi voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon: 3, 6, 12, 24 tai 36 kuukautta.

Matkapörssi tarjoaa mahdollisuuden maksaa valittu matka erämaksulla yhteistyössä Svea Ekonomin kanssa.

 • Jopa 36 kk maksuaikaa
 • Maksa haluamallasi tahdilla
 • Hyödynnä mihin tahasa varaukseen
 • Maksa lennot, hotellit tai matkapaketit erämaksulla

Esimerkkilaskelma, kun matkan hinta on 500 €

Esimerkkilaskelma, kun matkan hinta on 269 €

 • MATKAPÖRSSI LASKU

Matkapörssin laskulla saat 14 päivää korotonta maksuaikaa

Matkapörssin laskulla saat varauksellesi 14 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
Tartu matkatarjoukseen heti, maksa vasta kahden viikon päästä! Laskun saatuasi voit vielä vaihtaa suunnitelmaa ja maksaa matkan osissa.

Matkapörssi tarjoaa mahdollisuuden maksaa valittu matka laskulla yhteistyössä Svea Bankin kanssa.

Valitessasi maksutavaksi Matkapörssi Laskun, huomioithan seuraavat asiat:

 • Maksuaika on 14 päivää
 • Viivästyskorko on 7 % + viitekorko
 • Maksuhuomautuksesta veloitetaan 5 €
 • Avoimet laskusi näet Omat sivut -palvelusta
 • Palveluun kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla

Laskun maksaminen pienemmissä erissä

Voit halutessasi maksaa laskusi myös pienemmissä kuukausierissä, Ostoluottona. Voit maksaa laskultasi vähemmän, kuin laskun kokonaissaldon, kun olet ensin tutustunut laskun mukana toimitettuihin luottoehtoihin ja allekirjoittanut Ostoluottosopimuksen. Ostoluotto on kertaluotto, jonka kuukausittainen minimimaksu on 3 % luoton pääomasta, kuitenkin vähintään 10 € / kk. Tarkemmat Ostoluoton ehdot löytyvät laskun kääntöpuolelta tai sähköpostilaskun liitteistä.

MATKAPÖRSSIN RAHOITUSVAIHTOEHDOT

Miten varaan ja maksan osamaksulla tai laskulla?

Matkapörssin kautta on helppoa maksaa matkapaketit, hotellit tai lennot osamaksulla. Tee varaus normaalisti lento-, hotelli- tai matkapakettisivujemme kautta, ja valitse maksutavaksi Lasku tai Erämaksu.

Lähes puolet asiakkaistamme käyttää Matkapörssin Erämaksua tai Laskua.

Varaa lento Varaa hotelli Varaa matkapaketti

Lennot osamaksulla tai laskulla

Miten varaat lennot erämaksulla tai laskulla? Siirry varaamaan lentosi normaalisti lentovaraussivulle. Löydä sinulle sopivat lennot. Matkapörssistä voit varata lennot joka puolelle maailmaa. Suorita varaus loppuun. Viimeistele lentovaraus maksamalla. Valitse maksutavaksi Matkapörssin Erämaksu tai Lasku.

Hotellit osamaksulla tai laskulla

Kuinka varata hotelli erämaksulla tai laskulla? Siirry varaamaan hotelli hotellinvaraussivulle. Löydä mieleisesi majoitus ja jatka hotellin varaus loppuun. Viimeistele hotellivaraus maksamalla. Valitse maksutavaksi Matkapörssin Erämaksu tai Lasku.

Matkapaketit osamaksulla tai laskulla

Miten voit varata matkapaketin erämaksulla tai laskulla? Siirry varaamaan matkaasi matkanvaraussivulle. Löydä sinulle sopiva matka ja suorita matkavaraus loppuun. Viimeistele lomavaraus maksaamalla. Valitse maksutavaksi Matkapörssin Erämaksu tai Lasku.

Matkapörssistä löydät halvimmat lennot ja kaikki lentoyhtiöt – myös halpalentoyhtiöt!

Lentojen varaaminen matkalle on usein ensimmäinen osa matkaa. Kun varaat halvat lennot, lomabudjetista säästyy hyvään hotelliin.

Matkapörssi on suomalainen yritys. Matkapörssi ei ole pelkkä vertailusivusto, josta siirryt yleensä ulkomaisen matkatoimiston sivuille tekemään varauksen. Kun varaat lennot Matkapörssin sivuilta tiedät, että varaat suomalaiselta yritykseltä, Suomen kuluttajan oikeuksin ja saat asiakaspalvelun suomeksi.

Matkat ja lennot Erämaksulla tai Laskulla - Satavarma suomalainen

Hotellivaraukset satavarmasta Matkapörssistä – varaa unelmiesi hotelli edullisesti!

Pysyvästi edullisemmat hinnat! Satojatuhansia hotelleja valittavanasi – löydä juuri sinulle sopiva!
Löydä haluamasi hotelli laajasta valikoimastamme. Kauttamme löydät luotettavasti sopivan majoituksen, etsitpä sitten edullisia hotelliöitä tai korkeatasoista lomanviettopaikkaa. Hotellitarjonnassamme hotellit Suomessa ja ulkomailla.

Matkat ja lennot Erämaksulla tai Laskulla - Satavarma suomalainen

Varaa lennot ja hotellit yhdellä varauksella – löydä parhaat matkapaketit Matkapörssistä

Varaa lennot ja hotellit yhdellä pakettivarauksella – säästät aikaa, vaivaa ja rahaa! Pakettitarjoukset tarjoavat alennuksia ja erikoisetuja, joten saat enemmän vastinetta rahoillesi. Lisäksi, pakettivaraukset helpottavat matkan suunnittelua ja mahdollisten muutosten tekemistä. Varaa matkasi kätevästi yhdellä kertaa satavamasta suomalaisesta matkatoimistosta!

Matkat ja lennot Erämaksulla tai Laskulla - Satavarma suomalainen