Buenos Aires - Satavarma suomalainen Buenos Aires - Satavarma suomalainen Buenos Aires - Satavarma suomalainen Buenos Aires - Satavarma suomalainen Buenos Aires - Satavarma suomalainen Buenos Aires - Satavarma suomalainen Buenos Aires - Satavarma suomalainen

Argentiinan pääkaupunki sijaitsee Atlantin valtamereen laskevan, Uruguay  ja Parana jokien yhteisen Río de la Plata suistoalueen etelärannalla – Buenos Aires onkin monien asioiden yhteenliittymä. Tämän yhden maailman suurimman metropolin väestö on pääosin Espanjasta, Italiasta ja Saksasta saapuneiden siirtolaisten jälkeläisiä, mutta myös muun muassa arabeja, juutalaisia, armenialaisia, kiinalaisia, korealaisia, bolivialaisia ja perulaisia näkee ja kuulee monikansallisessa katukuvassa.

Näkemistä riittää myös itse kaupungissa, kuten La Bocan värikäs korttelialue peltitaloineen ja historiallinen San Telmon alue. Paikallisten elämäntyyliin voi tutustua Parque Lezaman puistossa ja ostoskeitaita kaupungissa ovat korkeatasoisten liikkeiden Reloceta sekä Buenos Airesin pisin ostoskatu Avenue Florida. Nähtävyyksien ja shoppailun lomassa tanssitaan tangoa kaduilla sekä syödään argentiinalaisia pihvejä!