Edinburgh - Satavarma suomalainen Edinburgh - Satavarma suomalainen Edinburgh - Satavarma suomalainen Edinburgh - Satavarma suomalainen Edinburgh - Satavarma suomalainen Edinburgh - Satavarma suomalainen Edinburgh - Satavarma suomalainen

Skotlannin historiallinen pääkaupunki hurmaa arkkitehtuurillaan ja kompaktilla keskustallaan – lukemattomat museot ja muut nähtävyydet sekä ravintolat ja shoppailut ovat mainiosti hallittavissa jopa jalkaisin. Kaupungista on helppo tehdä myös matkoja ja päiväretkiä lähikaupunkeihin, kuten Glasgowiin, golfin pyhään paikkaan St. Andrewsiin tai vaikka pohjoiseen Loch Nessin hirviön kotijärvelle saakka.

Edinburghin suosituin nähtävyys on monta sataa vuotta vanha Edinburghin linna, joka katsoo kaupungin näkymiä korkealta kukkulaltaan. Skottiviskin ystävälle tämä kaunis kaupunki on kuitenkin todellinen aarre-aitta kaupungin viskintekoperinteen vuoksi ja yli 700 pubia sekä baaria odottavatkin matkaajaa tarjoten vilkkaampaa iltaelämää oluen ja viskin maistelun merkeissä.

[ninja_tables id=”66196″]