Milano - Satavarma suomalainen Milano - Satavarma suomalainen Milano - Satavarma suomalainen Milano - Satavarma suomalainen Milano - Satavarma suomalainen Milano - Satavarma suomalainen Milano - Satavarma suomalainen

Milano on Italian toiseksi suurin kaupunki ja maan kaupallinen keskus. 2700-vuotisen historiansa aikana Milanosta on muodostunut yksi maailman johtavista muodin ja muotoilun keskuksista, mikä tekeekin Milanosta Italian kansainvälisimmän kaupungin. Kaupunki vetää vuosittain puoleensa miljoonia muodin, taiteen, jalkapallon ja La Scala oopperan ystäviä.

Italian muodin mekka on modernista arkkitehtuuristaan ja teollisuudestaan huolimatta edelleen antoisa paikka taiteen ystäville. Kannattaa varata vähintään kaksi päivää museoiden, kirjastojen, kirkkojen ja muiden historiallisten nähtävyyksien kiertelyyn. Museo del Duomo, Pinacoteca di Brera kuvagalleria ja Biblioteca-Pinacoteca Ambrosiana ovat kiireisen taiteen harrastajan ehdottomat tärpit Milanossa. Historiallisia nähtävyyksiä Milanossa ovat muun muassa goottilaistyylinen katedraali Duomo sekä Basilica di San Lorenzo Maggiore ja Basilica Sant’Ambrogio kirkot.

Milanon värikäs yöelämä on antoisaa, herkullisten makuelämysten ja trendikkäiden yökerhojen täyttämää.

[ninja_tables id=”66196″]