Frankfurt - Satavarma suomalainen Frankfurt - Satavarma suomalainen Frankfurt - Satavarma suomalainen Frankfurt - Satavarma suomalainen Frankfurt - Satavarma suomalainen Frankfurt - Satavarma suomalainen Frankfurt - Satavarma suomalainen

Frankfurt am Main eli Frankfurt Mainjoen varrella Saksassa on merkittävä finanssielämän keskus, jossa sijaitsee muun muassa Euroopan keskuspankki ja Frankfurtin messut. Shoppailijan paratiisi löytyy Saksan suurimmalta Zeil ostoskadulta, muuta suositeltavaa nähtävää kaupungissa ovat Alte Oper oopperatalo, Saint Bartholomeuksen katedraali, lukuisat pilvenpiirtäjät ja Saint Paulin kirkko.

Frankfurt on myös kulttuurikaupunki ja eritoten jazz-musiikin ystäville on tarjolla esimerkiksi yksi Euroopan vanhimmista klubeista: Jazzkeller. Kaupungin ravintoloiden keskittymät löytyvät Fressgasselta, Sachsenhausenilta ja Westendistä. Täällä voi nauttia saksalaisista herkuista, kuten Frankfurtin makkarasta, Apfelwein omenaviinistä ja Frankfurter Kranz kermajuustokakusta.

Kauneimmat osat tätä sykkivää teollisuuskaupunkia ovat vanha kaupunki Altstadt sekä Palmengarten puisto ja kasvitieteellinen puutarha. Viherpeukaloille ja multasormille Palmengartenista löytyy iloa silmälle perennapuutarhasta, laajennetusta kivipuutarhasta ja kauniista ruusutarhasta.

Lataa ilmainen Frankfurtin matkaopas (PDF): Frankfurt travel guide | Frankfurt reseguide.

[ninja_tables id=”66196″]