Matkustatko mieluimmin maata pitkin?

Maata pitkin matkustaen - Satavarma suomalainen

Maata pitkinJunatBussitHotellitTalot ja lomahuoneistot

Matkalla olet jo perillä!

Aina nopein lentoreitti ei ole hauskin matka kohteeseen. Maata pitkin matkustaminen tarjoaa elämyksiä ja kokemuksia jo matkan aikana.

Jo Suomi tarjoaa huikeasti nähtävää esimerkiksi autoillen lomailevalle. Uskaliaimmat ovat kiertäneet maapallonkin autoillen. Ja kaikkea siltä väliltä voi kokeilla, naapurimaihin, keski-Eurooppaan, Alpeille, Välimerelle…

Suomi on lähes saari, mutta kun aloittaa matkan laivalla esimerkiksi Helsingistä Tallinnaan tai Tukholmaan tai Turusta Tukholmaan, niin sitten pääseekin junalla tai bussilla etenemään vaikka kohti Välimerta. Myös Vaasasta pääsee laivalla Uumajaan.
Haluatko välttää myös laivamatkan? Pohjoisesta Tornio/Haaparannan kautta pääsee junalla ja bussilla Ruotsiin.
Nopeat junat Helsingistä Pietariin ja Moskovaan ovat reitti Venäjälle ja kohti Aasiaa. Junalla pääsee vaikka Kiinaan saakka koko Suomen rataverkon varrelta!

Suoraan kohteeseen lentäminen ei aina olekaan houkuttelevin vaihtoehto. Moni meistä haluaa välttää lentämistä myös esimerkiksi ympäristösyistä. Maata pitkin ja laivallakin matkustaen hiilijalanjäljen voi laskea olevan pienempi kuin lentäen.

Tällä sivustolla tarjoamme vaihtoehtoja maata pitkin matkustamiseen laivalla, junalla, bussilla, henkilöautolla, matkailuautolla ja miksei polkupyörän kanssa tai vain jalkaisin. Tarjoamme linkkejä myös erilaisiin majoitusvaraamoihin.

 

Kotimaan junaliput VR.FI

Venäjän junaliput VR.FI

Interrail EURAIL.COM

Lisää tulossa.

Kotimaan bussit MATKAHUOLTO

Euroopan bussiverkosto tulossa.

Matkapörssin hotellivalikoimasta löydät yli 200.000 eri hotellia, hostellia, huvilaa kaikkialta maailmasta. Löydä sopiva itsellesi!
[hotellihakulomake title=””]

Vuokraa lomallesi kokonainen talo tai lomahuoneisto!

Tekeekö lomallakin mieli asua omassa huoneistossa tai talossa?

Vuokrattavana yli 34.000 tarkastettua loma-asuntoa, taloa ja huoneistoa – 33 maassa

Toiveittesi lomakohteen löydät varmasti yhteistyökumppanimme Interhomen yli 34.000 loma-asunnon valikoimasta 33 maassa – olipa toiveesi sitten talo maaseudulla, huvila meren äärellä, huoneisto kaupungissa, mökki vuoristosta tai linna puutarhoineen. Kaikki loma-asuntomme ovat Interhomen tarkastamia ja luokittelemia. Lisäksi Interhome vastaa sopimuskumppaninasi, että vuokraamasi loma-asunto on kuvauksen mukainen ja että olet tyytyväinen myös lomasi jälkeen.

Interhome-loma-asuntovuokrauksissa Matkapörssi ei toimi välittäjänä eikä myyjänä, vaan varaus tehdään Interhomen järjestelmän kautta. Myös maksut, varausmuutokset ja – peruutukset hoidetaan Interhomen asiakaspalvelun kautta.