Curacao - Satavarma suomalainen Curacao - Satavarma suomalainen Curacao - Satavarma suomalainen Curacao - Satavarma suomalainen Curacao - Satavarma suomalainen Curacao - Satavarma suomalainen Curacao - Satavarma suomalainen

Curacaon vuoden ympäri lämmin ja aurinkoinen saari on suurin Hollannin Antilleista. Sen pääkaupunkia, Willemstad, leimaa eurooppalainen siirtomaa-arkkitehtuuri ja hollantilaiset tuulimyllyt, joita on ripoteltu myös saaren muihin osiin. Kaupungin kolme- tai nelikerroksiset talot ovat iloisen värisiä ja kattotiilet oransseja, kuten Espanjassa. Willemstadin laitamilta alkaa aavikkomainen maaseutu, jossa kasvavat kaktukset, aloepensaat ja divi-divi puut. Siellä asustavat myös laiskat liskot sekä ujoja peuroja.

Monista muista Karibian saarista poiketen Curacaolla on runsaasti nähtävyyksiä nähtävänä sekä pääkaupungissa että pitkin poikin saaren muita osia. Useat museot, merelliset ja historialliset kohteet sekä luonnon omat taideteokset, kuten tippukiviluolat, tuovat mukavaa vaihtelua loman viettoon. Saari tarjoaa erinomaisten hiekkarantojen lisäksi hyvät sukellus- ja purjelautailumahdollisuudet kristallinkirkkaissa vesissä sekä tilaisuuden tutustua merielämään myös Curacaon meriakvaariossa tai vedenalaispuistossa.