Cancun - Satavarma suomalainen Cancun - Satavarma suomalainen Cancun - Satavarma suomalainen Cancun - Satavarma suomalainen Cancun - Satavarma suomalainen Cancun - Satavarma suomalainen Cancun - Satavarma suomalainen

Karibian auringossa säteilevät merivedet, upeat hiekkarannat, mahtava valikoima erilaisia
ravintoloita ja fantastinen yöelämä – Cancun on vartavasten turisteille rakennettu lomakeidas Meksikossa, josta löytyy kaikkea mitä lomailija vain vapaapäivänään voi kaivata.

Tämä moderni lomaparatiisi Jukatanin niemimaalla, on yhdistelmä upeaa luontoa ja tuhansia vuosia vanhaa maya intiaanien historiaa. Mukavasti päivämatkan päässä on useita menneisyyden mysteereitä sisällään pitäviä muinaisia raunioita, muun muassa vaikuttava Chichen Itzan temppelialue ja erittäin hyvin säilynyt pyramidi Uxmalin viidakon sydämessä.

Silkkiset, valkoiset rannat, jotka ovat aikojen saatossa muodostuneet koralleista, fossiileista ja kalkkikivestä, kutsuvat lemmestä lumoutuneita pareja nauttimaan pitkistä iltakävelyistä Karibian aaltojen kohistessa taustalla. Lämpimässä ja kirkkaassa merivedessä iloisen väriset tropiikin kalat tervehtivät snorkkelin kanssa sukeltelevaa pohjoisen matkaajaa.