Houston - Satavarma suomalainen Houston - Satavarma suomalainen Houston - Satavarma suomalainen Houston - Satavarma suomalainen Houston - Satavarma suomalainen Houston - Satavarma suomalainen Houston - Satavarma suomalainen

Houston Texasissa on suurkaupunki, jonka monimuotoinen väestö ja jopa kaksi kiinalaista kaupunginosaa nostavat kaupungissa puhuttujen kielten määrän noin yhdeksäänkymmeneen. Houstonin ylpeyden aihe on korkeatasoinen kulttuuri: vakituinen teatteri, ooppera, baletti ja musiikkitalo. Vierailijoiden suosiossa onkin kaupungin taidekeskus Theater District, tästä korttelista löytyvät muun muassa Houston Grand Opera, Houston Ballet, Houston Symphony Orchestra ja The Alley Theatre sekä esittävien taiteiden Jones Hall, Wortham Theater Center ja vuonna 2002 yleisölle avattu Hobby Center for the Performing Arts teatteri.

Houstonista löytyy myös Texasin suurin ostoskeskus The Galleria. Tämä Yhdysvaltojen seitsemänneksi suurin kauppakeskus pitää sisällään yli 370 liikettä, viisi suurta tavarataloa ja pari hotellia sekä yksityisen kuntoklubin. 35 miljoonaa vuosittaista vierailijaa takaavat Gallerian pysyvän yhtenä Houstonin suosituimmista nähtävyyksistä.

Houstonissa sinulla on myös tilaisuus “häipyä maan alle”. Kesäkuumalla voit hakea helpotusta liikenteeltä ja kostealta ilmalta maanalaisesta maailmasta, maan vanhin ja laajin jalankulkijoille tarkoitettu tunneliverkko on täynnä pirteitä ravintoloita ja kauppoja. Tavallisilla kaduillakaan ei enää Texasissa tarvitse varoa lehmiä tai karjapaimenia ja suurin osa kiinnostavista kohteista löytyykin Houstonissa muutaman kilometrin säteellä keskikaupungista. Vaikka kaupunki on littana kuin pannukakku, pääsee Houstonissa ihastelemaan myös korkeuksia. Kaupungin liepeillä sijaitsee avaruuskeskus Johnson Space Center teemapuistoineen.