San Francisco - Satavarma suomalainen San Francisco - Satavarma suomalainen San Francisco - Satavarma suomalainen San Francisco - Satavarma suomalainen San Francisco - Satavarma suomalainen San Francisco - Satavarma suomalainen San Francisco - Satavarma suomalainen

Tutustuminen San Franciscoon sujuu parhaiten ylös alas katuja kävellen tai historiallisilla raitiovaunuilla nähtävyyden luota toiselle matkustaen. Golden Gate Bridge, Palace of Fine Arts ja Fisherman’s Warf ovat vain muutama vierailun arvoinen paikka tässä idyllisessä kaupungissa.

Mielenkiintoisen kierroksen San Franciscossa voit aloittaa myös kiven sisältä, vankilasta. Ei syytä huoleen, Alcatraz (The Rock) on nykyisin oiva nähtävyys ja pian matkaat lautalla saarelta takaisin kaupunkiin. Seuraavaksi kannattaa suunnata nenä kohti kiinalaista kaupunginosaa ja täyttää vatsa dim sumilla ja muilla herkuilla. Tunne suolainen tuuli kasvoillasi Golden Gate sillalla ja ihmettele menneen ajan hippejä suitsukkeiden ja kristallien täyttämässä Haightissa. Jos rohkeutta riittää, harkitse Harley Davidsonien vuokraamista, niillä päristelee letkeästi kaupungin katuja ylös alas ja ajelee tutustumaan massiivisiin punapuihin Muir Woodsissa.