Löydä Thaimaasta terveyttä ja hyvinvointia. Matkapörssin matkoilla pääset helposti kaikkiin Thaimaan kohteisiin. Tutustu kohteisiin ja hotelleihin ja varaa unelmien lomasi nyt.

Thaimaa - Satavarma suomalainen

Thaimaassa rentoudut Health and Wellness matkalla upeissa hotelleissa, rentouttavissa hieronnoissa ja vaikkapa joogaamalla kauniin luonnon keskellä. Lämmin, kaunis, rentouttava.

Yhteistyössä Thaimaa ja Matkapörssi – hyödynnä tarjoushintamme nyt!

[matkahakulomake title=”Varaa oma matkasi tästä”]

Suosittelemme: matkusta Thaimaan ihanimpiin hotelleihin

<strong>Aonang Phou Petra Resort****, Krabi</strong>

Thaimaa - Satavarma suomalainen
Huippusuosittu lomakeskus Krabin kauniissa maisemissa. Hyvin varustellut huoneistot. Täydellinen mahdollisuus rentotua ja nauttia lomakeskuksen palveluista. Rannalle sopiva 10 min kävelymatka eikä Krabin lentokentällekään ole kuin 30km. Nauti Thaimaasta!

<strong>Shanaya Beach Resort & Spa***, Phuket</strong>

Thaimaa - Satavarma suomalainen
Shanaya Phuket Resort and Spa on ainutlaatuinen boutique-lomakeskus, jossa on trooppinen ja luonnollinen tunnelma. Lomakeskus on kätevästi lähellä ostoskeskuksia ja yöelämää. Sijaitsee Patong Beachin keskustassa, 300 m rannalta, 1 km ostoskeskuksesta ja 7 km golfkentältä.

<strong>Sentido Graceland Khao Lak Resort & Spa****, Khao Lak</strong>

Thaimaa - Satavarma suomalainen

Lomakeskushotelli sijaitsee suoraan kauniilla,valkohiekkaisella Bangsakin rannalla Khao Lakissa. Hyvä hotelli perheille.
Viiden tähden hotelli kauniilla paikalla Bangsakin rannalla Khao Lakissa, 12 km Khao Lakin kaupungin keskustasta ja 15 minuutin ajomatkan päässä Khao Lak Lamurun kansallispuistosta.