Löydä Thaimaasta terveyttä ja hyvinvointia. Matkapörssin matkoilla pääset helposti kaikkiin Thaimaan kohteisiin. Tutustu kohteisiin ja hotelleihin ja varaa unelmien lomasi nyt.

Thaimaassa rentoudut Health and Wellness matkalla upeissa hotelleissa, rentouttavissa hieronnoissa ja vaikkapa joogaamalla kauniin luonnon keskellä. Lämmin, kaunis, rentouttava.

Yhteistyössä Thaimaa ja Matkapörssi – hyödynnä tarjoushintamme nyt!

Varaa oma matkasi tästä

Suosittelemme: matkusta Thaimaan ihanimpiin hotelleihin

Aonang Phou Petra Resort****, Krabi


Huippusuosittu lomakeskus Krabin kauniissa maisemissa. Hyvin varustellut huoneistot. Täydellinen mahdollisuus rentotua ja nauttia lomakeskuksen palveluista. Rannalle sopiva 10 min kävelymatka eikä Krabin lentokentällekään ole kuin 30km. Nauti Thaimaasta!

Shanaya Beach Resort & Spa***, Phuket


Shanaya Phuket Resort and Spa on ainutlaatuinen boutique-lomakeskus, jossa on trooppinen ja luonnollinen tunnelma. Lomakeskus on kätevästi lähellä ostoskeskuksia ja yöelämää. Sijaitsee Patong Beachin keskustassa, 300 m rannalta, 1 km ostoskeskuksesta ja 7 km golfkentältä.

Sentido Graceland Khao Lak Resort & Spa****, Khao Lak

Lomakeskushotelli sijaitsee suoraan kauniilla,valkohiekkaisella Bangsakin rannalla Khao Lakissa. Hyvä hotelli perheille.
Viiden tähden hotelli kauniilla paikalla Bangsakin rannalla Khao Lakissa, 12 km Khao Lakin kaupungin keskustasta ja 15 minuutin ajomatkan päässä Khao Lak Lamurun kansallispuistosta.