Löydä parhaat lentotarjoukset Matkapörssiltä!

Parhaat lentotarjoukset – Näin matkustat unelmakohteeseesi edullisesti

Matkustaminen on yksi parhaista tavoista rentoutua ja kokea uusia asioita. Lentäminen on monille nopein ja kätevin tapa päästä kohteeseen, mutta lentolippujen hinnat voivat olla korkeita, varsinkin jos matkaan lähtee kiireisimpänä matkustusajankohtana, tai varaa lipun viime hetkellä.

Unelmiesi matkakohde saattaakin tuntua liian kalliilta, mutta lentotarjouksia hyödyntämällä voit matkustaa unelmiesi kohteeseen halvalla. Lentoliput ovat yleensä yksi suurimmista kuluista matkan aikana, mutta onneksi on monia tapoja säästää rahaa lentolippujen ostamisessa. Tästä artikkelista löydät vinkkejä lentotarjousten hyödyntämiseen.

1. Osta liput ennakkoon

Ostaessasi lentolipun ennakkoon voit säästää huomattavasti rahaa. Useimmat lentoyhtiöt tarjoavat alennuksia varhaisesta varaamisesta ja hinnoittelusta riippuen jopa muutaman kuukauden ennakkomyynti voi olla edullisempaa.

Matka- ja lentotarjoukset Matkapörssiltä. Parhaat lentotarjoukset

2. Tee varaukset nopeasti

Parhaat lentotarjoukset viedään käsistä, joten ylimääräinen odottelu saattaa aiheuttaa sen, että paikat ehditään varata. Parhaiden tarjousten kohdalla hinnat usein myös nousevat nopeasti, kun tietty varaus- ja hintaluokka kerrallaan täyttyy. Mitä nopeammin varaat, sitä enemmän säästät.

3. Hyödynnä erilaisia maksutapoja

Jos unelmien lentotarjous osuu kohdallesi, siihen kannattaa tarttua. Tarvittaessa voit hyödyntää erilaisia joustavia maksutapoja, jotta saat tavoittelemasi lentotarjouksen hyödynnettyä. Tiesitkö, että voit käyttää Matkapörssin erämaksu- tai laskurahoitusta kaikkiin matkavarauksiin? Lähes puolet asiakkaistamme hyödyntävät rahoituspalvelua. Se on järkevää, koska matka kannattaa varata heti kun olet löytänyt itsellesi sopivan vaihtoehdon.

Vinkkejä matkatarjousten hyödyntämiseen.

4. Vertaile lentotarjousten hintoja

Ennen kuin ostat lentolipun, vertaile hintoja eri tarjoajien välillä. On olemassa monia verkkosivustoja, jotka tarjoavat helpon tavan verrata hintoja. Muista myös tarkistaa suorien lentojen ja vaihtolentojen hintaero.

Matkapörssistä saat aina päivän parhaat hinnat ja tarjoukset. Tarjonta perustuu reittilentoihin: vaihtoehtoja on aina runsaasti ja vertailemme koko ajan edullisimmat sinun käyttöösi!

5. Matkusta sesonkien ulkopuolella

Matkustaminen sesonkien ulkopuolella voi auttaa sinua säästämään merkittävästi rahaa lennoissa. Esimerkiksi matka Eurooppaan talvella tai Aasiaan kesällä voi olla huomattavasti halvempi kuin korkeasesongin aikana.

6. Seuraa matkatarjouksia aktiivisesti

Hyviä tarjouslentoja tulee tarjolle usein, mutta ne myös varataan nopeasti. Lentohakuja kannattaa siis seurata aktiivisesti, jotta ehtii hyödyntämään unelmien lentotarjouksen.

Kannattaa myös tilata uutiskirjeitä: uutiskirjeen tilaajille tulee tieto parhaista lentotarjouksista usein ensimmäisenä.

Lentotarjouksia hyödyntämällä voit matkustaa unelmiesi kohteeseen halvalla.

7. Hyödynnä vaihtolentoja

Vaihtolentoja hyödyntämällä voit saada lennot haluamaasi kohteeseen edullisesti. Matkapörssin uudistuneesta lentohausta löydät sekä suorat lennot että vaihtolennot. Mikäli suosit mieluummin suoria lentoja, voit rajata hakua valitsemalla vain suorat lennot.

8. Ole joustava päivien suhteen

Usein matkojen aikataulut määräytyvät esimerkiksi kesälomien perusteella. Mikäli matka-aikataulu ei kuitenkaan ole päivän tarkkuudella lukittu, joustavia hakuja tekemällä voit löytää mahtavia lentotarjouksia. Esimerkiksi Matkapörssin lentohaussa voit laajentaa lähtö- ja paluupäiviä yhdellä, kahdella tai kolmella päivällä, mikä kasvattaa hakuun osuvien lentotarjousten määrää.

Samankaltaiset artikkelit