Gran-Canaria-Maspalomas-beach-dyynit-hiekkarantaa

5 syytä matkustaa Gran Canarialle

Miksi kannattaa lähteä Gran Canarialle lomalle? Lue viisi syytä

Gran Canaria on yksi suomalaisten suosituimmista lomakohteista, siellä asuu vajaat 900 000 ihmistä ja pyöreän saaren halkaisija on noin 50 kilometriä. Näiden faktojen lisäksi on olemassa tekijöitä, joiden vuoksi kannattaa matkustaa Gran Canarialle.

Lue alta ensin 5 pointtia tai varaa heti matka Gran Canarialle!


Hiekkadyynit ja kilometrien beachit

Gran Canariasta monelle tulee ensimmäisenä mieleen Playa del Inglesin ja Maspalomasin valtavat upeat hiekkarannat, sekä kuvan hiekkadyynit. Jos lomallasi tärkeintä on aurinko ja rannat, et tarvitse mitään muuta kuin Inglesin alueen. Rannalta löydät kaiken tarvittavan hyvän rantaloman viettoon.

Hyviä hiekkarantoja löytyy lisäksi mm. Puerto Ricosta, Amadoresista ja Puerto de Moganista.

Las Palmas

Las Palmas - Las Canterasin ranta iltavalaistuksessa

Gran Canarian pääkaupunki Las Palmas on ihanan tunnelmallinen kaupunki, jossa pääsee aistimaan aitoa kanarialaista tunnelmaa. Noin 400 000 asukkaan kaupunkina Las Palmas on paljon enemmän kuin pelkkää turistimenoa.

Pitkä Las Canterasin ranta, kulttuuri- ja muut nähtävyydet sekä ostoskeskukset ja ostoskadut ovat kaikki kokemisen arvoisia. Las Palmasissa kannattaakin viettää ainakin yksi päivä loman aikana.

Etelän kohteiden ja Las Palmasin lisäksi saarella on lukuisia idyllisiä muitakin kyliä, kuten Puerto de Mogan.

Gran Canarian luonto

Gran Canarian luonto on monimuotoinen ja kaunis

Gran Canarialle tullaan yhä useammin myös sen upean luontonsa vuoksi. Keskempänä saarta nousee upeat vuoristot ja siellä on viileämmän ilman vuoksi hyvä harrastaa liikuntaakin. Patikoiden, pyöräillen tai vuokra-autolla – saaren sisäosaan kannattaa tutustua! Keskeltä saarta löytyy myös idyllisiä pikkukyliä, jotka eivät ole turistien täyttämiä.

Hurauta vuokra-autolla Playa del Inglesistä 10 minuuttia sisämaahan päin ja näet täysin erilaisen Gran Canarian.

Gran Canaria on siis paljon muutakin, kuin rannikon suosituimmat kaupungit.

Suorat lennot Oulusta ja Helsingistä

Suora lento on iso osa matkan helppoutta kun loma alkaa jo kotiovelta. Gran Canarialle pääset Matkapörssin yhteistyökumppaneiden siivin suorin lennoin. Helsingistä lähtöjä on useita viikoittain, Oulusta keskiviikkoisin.

Yksityiskuljetukset hotellille

Matkapörssin matkoilla Gran Canarian kaikkiin kohteisiin voit valita yksityiskuljetuksen lentokentältä hotelliin ja takaisin. Sinua odottaa lentokentällä nimikyltin kanssa kuljettaja, joka vie sinut suoraan omalle hotellille – mukavalla autokyydillä. Paluukyyti sujuu yhtä jouhevasti hotellilta suoraan lentokentälle.

KATSO TÄSTÄ TARJOUKSIA GRAN CANARIALLE TAI RÄÄTÄLÖI EDULLISESTI OMA MATKA

 

[ninja_tables id="19197"]

Samankaltaiset artikkelit