Monta hyvää syytä matkustaa Teneriffalle

5 syytä matkustaa Teneriffalle

Miksi kannattaa lähteä Teneriffalle lomalle? Lue viisi syytä

Teneriffa on mm. pinta-alaltaan Kanariansaarten suurin saari, siellä sijaitsee koko Espanjan korkein vuori ja saari sijaitsee yhtä etelässä kuin Saharan aavikko.

Kiinnostavia faktoja, mutta mitä muita syitä on lähteä lomalle Teneriffalle?

Lue alta ensin 5 pointtia tai varaa heti matka Teneriffalle!


1. Eteläinen Teneriffa

5 syytä matkustaa Teneriffalle Eteläisen Teneriffan rannat ovat hurmaavia! Kenties parhaimpana esimerkkinä tässä Costa Adejen El Duque ranta.

Teneriffa on aidosti monipuolinen lomakohde. Saaren voi jakaa melko selkeästi pohjois- ja eteläosaan.

Eteläosassa Playa de las Americas, Los Cristianos ja Costa Adeje tervehtivät sinua täydellisillä hiekkarannoilla, rantakaduilla ja auringolla. Alueen loistavat ostosmahdollisuudet sekä erilaiset vesi- ja aktiviteettipuistot takaavat monipuolisen loman.

Parhaat shoppailupaikat löydät Americasin keskustasta, ja parhaat beachit, kuten kuvan El Duqen, löydät Costa Adejesta. Alueella on myös loistava valikoima hotelleja halvoista huipputasoisiin!

Costa Adejen kulmilta lähtee myös upeita retkipolkuja, joissa voit valita lyhyestä päivälenkistä pitempiin kierroksiin!


2. Pohjois-Teneriffa

Merivesialtaat Puerto de la Cruzissa Teneriffalla
Pohjoisen Teneriffan helmi, Puerto de la Cruz, hurmaa monet matkaajat. Oletko sinä jo käynyt Puerto de la Cruzissa?

Saaren pohjoispuolella sijaitsee suosittu Puerto de la Cruz. Oratavan laaksossa on etelää huomattavasti vehreämpää ja usein hieman viileämpääkin. Näkymät kaupungilta Espanjan korkeimmalle vuorelle tulivuori Teidelle saavat monet palaamaan sinne aina uudelleen!

Puerto de la Cruzista löydät myös maailmankuulun eläinpuiston Loro Parquen sekä suositut merivesialtaat.

Teneriffa on asukasluvultaan Espanjan suurin saari ja suurin osa asukkaista asuu Santa Cruzissa. Jos siis haluat nähdä aitoa kanarialaista menoa ilman turisteja, suunnista Santa Cruziin!

Etelän kohteiden ja Puerto de la Cruzin lisäksi saarella on lukuisia idyllisiä pikkukyliä, kuten Costa del Silencio tai Puerto de Santiago.


3. Suorat lennot Teneriffalle

Meille suomalaisille on tärkeää, että laadukkaisiin lomakohteisiin voi lähteä suoralla lennolla,  suomalaisen matkanjärjestäjän matkalle.

Suora lento on iso osa matkan helppoutta! Loma alkaa jo kotiovelta. Teneriffalle suoria lentoja on Helsingistä ja Oulusta.


4. Yksityiskuljetukset hotellille

Matkapörssin matkoilla Teneriffalle voit valita yksityisen kuljetukstn. Sinua odottaa lentokentällä kuljettaja, joka vie sinut suoraan omalle hotellille – mukavalla autokyydillä.
Paluukyyti sujuu yhtä jouhevasti hotellilta suoraan lentokentälle.


5. Lomasää vuoden ympäri

Teneriffalla vallitsee kesäinen sää vuoden ympäri. Kun Suomessa on pimein talvi meneillään, Teneriffalla nautitaan lähes aina rantakeleistä. Siksi Teneriffa onkin loistava kohde katkaista talven kylmyys ja pimeys hetkeksi. Keskellä kesääkään saarella lämpötilat eivät nouse liian kuumiksi.

Miksi Teneriffalle?
Playa de las Americasin auringonlaskut ovat yksi mainio syy valita Teneriffa lomakohteeksi!

KATSO TÄSTÄ TARJOUKSIA TENERIFFALLE

[ninja_tables id="19197"]

Samankaltaiset artikkelit