Hotellit lähellä suomalaisten suosimia paikkoja, kuten Apilaniittyä, Gran Canarian Playa del Ingleissä

Hotellit lähellä Apilaniittyä ja Karaoke Ässää Playa del Inglesissä

Hotellin valinta Inglesin matkalle voi tuottaa valinnanvaikeutta, sillä tarjontaa on paljon. Meillä on kymmenien vuosien kokemus Kanariansaarten matkoista. Päätimme julkaista hotellisuosituksia sen perusteella, mitä meiltä yleensä kysytään. Tässä on listattuna suomalaisten suosimia hotelleja, enimmäkseen huoneistohotelleja, jotka sijaitseva kuuluisan Apilaniityn tai Karaokebaari Ässän lähellä Playa del Inglesissä.

Suomalaisten suosikkihotelli Inglesissä. Green Field

Green Field, Playa del Ingles

Suomalaisten suosituimpia hotelleja Playa del Inglesissä! Suomalaisravintoloita aivan vieressä ja kaikki palvelut lähellä. Myös kysytty Apilaniitty löytyy aivan hotellin läheltä.

Helppoa loman viettoa! Huoneistohotellissa on ravintola, baari, aurinkoterassi, uima-allas, kuntosali, sauna (lisämaksusta), wifi, hissi, pysäköinti ja 24 tuntia avoinna oleva vastaanotto.

Huoneistoissa on keittokomeron lisäksi monipuoliset varustelut, jotka mahdollistavat vaikka pitemmänkin talvehtimisen Gran Canarialla! Lisää kuvia ja tietoja löydät alta.


Etsitkö huoneistohotellia Apilaniityn läheltä Playa del Inglesistä.

Hotel Jardin del Atlantico, Playa del Ingles

Suosittu huoneistohotelli Inglesissä, hintatasoltaan edullisemmasta päästä. Keskeinen sijainti, iso huoneistohotelli, monipuoliset palvelut ja varustelut! Lisää kuvia ja tietoja löydät alta.


Edullisempi huoneistohotelli Playa del Ingleisssä, Corona Playa Hotel

Corona Playa, Playa del Ingles

Tämä edullisempi huoneistohotelli sijaitsee lähellä rantaa, vain parin korttelin päässä Avenue de Tenerifen kadulta, jolla sijaitsee listauksen muut hotellit! Lisää kuvia ja tietoja löydät alta.


Hotelli lähellä Apilaniittyä, Playa del Ingles. Agaete Park hotelli on lähellä.

Agaete Parque, Playa del Ingles

Suomalaisten suosikkialueella sijaitseva Agaete Park tarjoaa helpon lomailun Playa del Inglesissä. Lyhyt matka joka paikkaan, upeat hiekkarannatkin ovat näppärän kävelymatkan päässä. Lisää kuvia ja tietoja löydät alta.


Labranda Playa Bonita on suomalaisten suosikkipaikkojen lähellä sijaitseva siisti hotelli Playa del Inglesissä

Labranda Playa Bonita, Playa del Ingles

Siisti hotelli, jossa hyvä ruoka! Saatavilla myös All Inclusive tai puolihoito. Rannalle matkaa 800 metriä, mukava sijainti! Lisää tietoja ja kuvia löydät alta.


Muita vastaavia hotellisuosituksiamme

Artikkeleita päivitetään. Katso sillä välin vaikka äkkilähtöjä Gran Canarialle.


Samankaltaiset artikkelit