Split Kroatia edulliset matkat Matkapörssistä

Miten löytää halpa mutta hyvä matka tai halvat lennot?

Ammattilaisen vinkeillä onnistut viimeinkin löytämään hyvän ja halvan matkan

Hyvä mutta halpa matka löytyy ammattilaisen vinkeillä

Äkkilähtö, lentodiili, super-, kevät-, kesä-, syksy- äitienpäivätarjous, halvat lennot, parhaan hinnan takuu, viimeinen paikka, alennuskoodi, ennakkovaraajan etu ja niin edelleen. Matkailun markkinointi on räiskyvää ja monesti pääpointtina on hinta.

Ei kannata kuitenkaan sokaistua katsomaan pelkkää hintaa, koska matkalla on paljon muitakin arvoja.  Toki säästetty euro matkan hinnassa mahdollistaa seuraavan reissun varaamisen nopeammin.

Tässä muutama vinkki, joilla löydät kerralla sekä halvan että laadukkaan matkan:

  1. Suomalainen toimija on usein vastuullinen markkinoinnissaan ja muussakin toiminnassa, koska Suomessa valvonta on tiukkaa. Erota siis suomalainen ja suomenkielinen toisistaan.
  2. Laske realistisesti matkan kokonaiskustannukset, älä työnnä taka-alalle sellaisia ajatuksia kuin:  “tähän tulee vähän veroja päälle mutta ei ne varmaan paljoa ole” tai “tässä pitää yöpyä välilaskun takia mutta ei se varmaan paljon maksa” tai “tämän täytyy olla halpa koska sivusto mainostaa parasta hintaa tms.”
  3. Laske siis yhteen euroja, älä alennuksia!
  4. Onko matkan hinnassa muutaman euron säästäminen se juttu, vai kannattaako valinnassa painottaa myös ajansäästöä ja laatua, kuten sitä, että saat lennot, hotellin ja kuljetuksen samalla varauksella tai säästät eurojen sijasta esimerkiksi yhden välilaskun.
  5. Kannattaako jo varausvaiheessa huomioida mahdolliset ongelmatilanteet matkalla.
  6. Äkkilähtö ei tarkoita välttämättä halpaa hintaa, mutta monesti kyllä esim. viikon matkaa etsiessä matkanjärjestäjien valmiit paketit ovat hinta-laatusuhteltaan erinomaisia.

Mukavaa matkojen suunnittelua!

Laadukkaita Matkapörssin äkkilähtötarjouksia löydät tästä linkistä. 

Samankaltaiset artikkelit